Zaterdag 12 september
Jasper van 't Hof - B.E. Trio - Buma Boy Edgar prijs tournee

 


De muziek van Jasper

 

Jazz is altijd een ruim begrip gebleven voor Jasper van ’t Hof die zich binnen alle stijlen heeft begeven en zich ook na vijftig jaar niet op een bepaalde richting laat vastpinnen. Zijn veelzijdigheid en lange staat van dienst is zo imposant dat de jury zich al bij het eerste beraad verbaasd afvroeg hoe het toch kan dat deze begenadigde toetsenvirtuoos de prijs nog niet eerder heeft gewonnen. Vooral onze oosterburen herkenden in hem al snel een groot musicus met bovendien een zeldzaam sterke uitstraling op het podium.
Volgens van t Hof  komt een pianist het beste tot zijn uiting in een trio en er wordt het uiterste van hem gevergd.  Vandaar dat hij dan ook kiest voor een trio voor zijn Boy Edgar Tour : B.E. Trio. Voor dit trio koos hij 2 jonge muzikanten: Stefan Lievestro en Jamie Peet. Stefan Lievestro is voor Jasper een brug naar het nieuwe Nederland. De nieuwe musici, de nieuwe muziek, nieuwe ontwikkeling en onbegrensde mogelijkheden. Jamie Peet is een buitengewoon interessante percussionist binnen de nieuwe generatie aan drummers.
BE Trio is een Acoustic-Electronic Trio, een concept waar Jasper ook de “elektriciteit “ in zet in de vorm van soundbanks, synthesizer, effects, computers/ en zo nog meer… Een herbeleving van eind jaren 60/70-tig.

 

Bezetting:
Jasper van ’t Hof – piano, synthesizers, elektronica
Stefan Lievestro – contrabas
Jamie Peet – drums

https://www.jaspervanthof.com/

 

Locatie Olsterpark
Aanvang: 20.00 uur - terrein open vanaf 19.30 uur
Afsluiting van het evenement 23.00 uur

Entree: 15 euro.

 

Corona protocol

Dit concert kan doorgang vinden mits iedere bezoeker zich aan de Corona maatregelen houdt. Op hoofdlijnen betekent dit: een gezondheidsverklaring – 1,5 meter afstand in acht nemen – tickets elektronisch bestellen – op het terrein richtlijnen volgen van de toezichthouders. Als U een ticket bestelt geeft U tevens een gezondheidsverklaring af en worden uw gegevens geregistreerd.

 

Vragen?

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen?
Mail info@kleinkoninkrijk.nl of bel: 0570 560670

 

Tickets
U kunt alleen tickets bestellen (een corona richtlijn)  met onderstaande link naar “yourticketprovider”. Hiervoor wordt -helaas- een toeslag berekend. Via dit systeem worden tickethouders tevens op de hoogte gehouden van nieuws omtrent het concert.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.